Η Κλέλια Ρένεση μπορεί να ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της ωστόσο δεν σταματάει λεπτό να τον στηρίζει.

Μετά την απόκαλυψη-βόμβα η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του αγαπημένου της φίλου στο instagram.

Με αφορμή την συναυλία του Τσάο στη Θεσσαλονίκη η Ρένεση δημοσίευσε αφίσα της συναυλίας στο προφίλ της με την λεζάντα: «Manu canta!! Μονο στη Σαλονικη!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Manu canta!! Μονο στη Σαλονικη!! 🎉🤘🤩🦹‍♂️💥😎👹#manuchao @manuchaoofficial @principal_club

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις

Αποκάλυψη-σοκ

Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Ρένεση μετά την ανάρτηση-βόμβα, στην οποία ανακοίνωνε ότι ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της, η Κλέλια Ρένεση, αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε το Facebook για να κάνει την πολυσυζητημένη ανάρτηση.

«Το έκανα γιατί εκεί έχω ένα βήμα να επικοινωνήσω κάποιες σκέψεις μου με κάποιον έλεγχο. Δεν μιλάω ποτέ για τις προσωπικές μου ιστορίες, συναντήσεις, όνειρα, κατακτήσεις. Σπάνια. Και αυτό φροντίζω να το κάνω μόνο αν το κρίνω απαραίτητο και σε ένα μέσο που ο άλλος δεν αγοράζει με αντίτιμο χρημάτων ή έναντι διαφημίσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ti.po.ta is nothing … but a rubber dolly song… #tipota #kleliarenesi @klelia_renesi https://youtu.be/CaZN8CO1e6Q

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manu Chao (@manuchaoofficial) στις

»Γιατί η προσωπική ζωή του κάθε καλλιτέχνη δεν είναι προς πώληση και αυτό είναι βαθιά μου πεποίθηση. Έτσι, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εκφράσω αυτό που θέλω χωρίς μεσάζοντες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να «πουλήσουν» έναντι χρημάτων ή δημοτικότητας τους. Ας μάθουμε, λοιπόν, να μη χτίζουμε στις πλάτες των άλλων. Ο καθένας ας πάρει στους ώμους τους τη σκιά του κι ας περπατήσει. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας έντιμος τρόπος για να πορεύεσαι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Γράψτε το σχόλιο σας