Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν θέλει Όσκαρ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν θέλει Όσκαρ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν θέλει να συνεχιστεί η εκστρατεία με στόχο να πάρει Όσκαρ για τον ρόλο του Iron Man.

Αλλοι μπορεί να σκότωναν για ένα Όσκαρ. Όχι όμως και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Για την ακρίβεια ο δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε να σταματήσει η εκστρατεία με στόχο να κερδίσει ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του στο ρόλο του Iron Man.

Πώς ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ «έκοψε» τη συζήτηση για το Όσκαρ

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The Howard Stern Show, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έδωσε μια απρόσμενη απάντηση στον οικοδεσπότη Χάουαρντ Στερν.

Συγκεκριμένα, ο Στερν τού έδωσε συγχαρητήρια για την «άψογη» και «εντελώς πιστευτή» ερμηνεία του στον ρόλο του Τόνι Σταρκ. Ο οικοδεσπότης συνέχισε, λέγοντας, πως είναι κρίμα να στερηθεί μια υποψηφιότητα για Όσκαρ επειδή ανήκει στον «κόσμο της Marvel».

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ απάντησε ότι ο ίδιος ζήτησε να σταματήσει η εκστρατεία που είχε ξεκινήσει για να κερδίσει υποψηφιότητα για τον Iron Man.

«Χαίρομαι που το ανέφερες γιατί υπήρχαν συζητήσεις γι’αυτό κι εγώ είπα: ας μην συνεχιστούν», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

«Οι ταινίες ήταν η ανταμοιβή. Δεν γνωρίζω αν ήρθε η ώρα ή αν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος ώστε να αναγνωριστώ από την Ακαδημία».

Τα Όσκαρ και η Marvel

Ο θόρυβος γύρω από την υποψηφιότητα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξεκίνησε μετά τα σχόλια του σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι πραγματικό σινεμά.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδύεται τον Τόνι Σταρκ στις ταινίες Iron Man από το 2008, καθώς και στις ταινίες Avengers της Marvel.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έχει ήδη υποψηφιότητες για Όσκαρ, Πρώτου Ανδρικού για την ταινία Τσάπλιν και Δεύτερου Ανδρικού για το Tropic Thunder. Έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Σέρλοκ Χολμς του Γκάι Ρίτσι και για το ρόλο του στη σειρά Ally McBeal.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024