Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιόλι: «Η κριτική είναι έξτρα κίνητρο για μένα»

Πιόλι: «Η κριτική είναι έξτρα κίνητρο για μένα»

Ο Στέφανο Πιόλι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μίλαν, λέγοντας ότι είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη θητεία του στην Ίντερ.

Ο Στέφανο Πιόλι είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Μίλαν, με τον έμπειρο τεχνικό να παρουσιάζεται στη συνέντευξη τύπου, όπου δήλωσε ότι πρέπει να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παικτών του.

Επίσης, ο πρώην προπονητής της Φιορεντίνα μίλησε για τη θητεία του στην Ίντερ, τονίζοντας ότι το «παρελθόν είναι παρελθόν».

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανο Πιόλι γίνεται ο όγδοος κατά σειρά τεχνικός που θα προπονήσει και τις δύο ομάδες του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ, καθώς έχουν προηγηθεί οι: Τζόσεφ Βιόλα, Τζουζέπε Μπιζόνιο, Τζίτζι Ράντιτσε, Ιλάριο Καστανιέρ, Τζοβάνι Τραπατόνι, Αλμπέρτο Τζακερόνι και Λεονάρντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έρχομαι με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Έχω σεβασμό για τους φιλάθλους και έχουν το δικαίωμα να με κριτικάρουν, αλλά για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο.

Θα προσπαθήσω να δουλέψω τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο μυαλό των παικτών. Έχουμε 10 σημαντικές ημέρες μπροστά μας και θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία».

«Οι αρχές μου βασίζονται στις ιδέες, στην ένταση και στην αγριάδα. Ο Τζαμπάολο είναι ένας καλός προπονητής, αλλά είναι διαφορετικός από μένα.

Υπάρχουν μερικοί ποιοτικοί παίκτες εδώ (σ.σ. ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του τους Πιάτεκ, Πακετά, Σούσο, Λεάο). Ο Μάρκο (Τζαμπάολο) έκανε καλή δουλειά, θέλω να παίξω το ποδόσφαιρο που οι παίκτες μου θα απολαμβάνουν να παίζουν.

Προσαρμόζομαι στους παίκτες μου. Θα πρέπει να τους βελτιώσω ατομικά ώστε να αναπτυχθούν συλλογικά».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ίντερ (τη σεζόν 2016-17), ότι μικρός υποστήριζε τους νερατζούρι, ανέφερε:

«Το παρελθόν είναι παρελθόν, ήμουν μικρό παιδί. Τώρα είμαι έφηβος, ένας επαγγελματίας που έχει δίψα να τα πάει καλά στη δουλειά του. Είμαι πολύ απαιτητικός με τους παίκτες μου και τον εαυτό μου.

Έχουμε ακόμα 31 ματς για το φινάλε της σεζόν οπότε έχουμε χρόνο να τα πάμε καλά. Θα πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε στο Champions League».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024