Όταν άνοιξε το καπό του αυτοκίνητου της η Holly Persic στο Πίτσμπουργκ της Πενιλβάνια αντίκρισε ένα απίστευτο θέαμα.

Μια τυπική Δευτέρα και ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της παρατήρησε μια έντονη μυρωδιά καμένου.

Η οδηγός αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητο  και άνοιξε το καπό. Αυτό που αντίκρισε δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Η σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο από την Βιβλιοθήκη Northland και μου είπε ότι το αυτοκίνητό της μύριζε κάτι καμμένο και έκανε έναν περίεργο ήχο». Αυτό έγραψε στο Facebook ο Κρις Πέρσικ και η ανάρτησή του έγινε viral.

Η Χόλι άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου και διαπίστωσε ότι ο κινητήρας ήταν γεμάτος καρύδια, τακτικά τοποθετημένα μαζί με χόρτα. Προφανώς είχαν συγκεντρώσει εκεί σκίουροι στη διάρκεια του σαββατοκύριακου όταν το όχημα ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο.

Ο Κρις χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να καθαρίσει «περισσότερα από 200 (χωρίς υπερβολή) καρύδια και χόρτα μέσα από τη μηχανή», συνεχίζει η ανάρτησή του.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο συνεργείο και οι μηχανικοί με δυσκολίες κατάφεραν να βγάλουν τα δεκάδες καρύδια από διάφορα σημεία.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα το γεγονός. «Σίγουρα θα υπάρχει μια έξαλλη σκιουρίνα σύζυγος αυτή τη στιγμή που θα αναρωτιέται πού πήγαν όλα τα καρύδια της», αστειεύτηκε ο Κρις.

Ανάστατοι οι γείτονες

Ευτυχώς από την φωλιά που είχαν δημιουργήσει σκίουροι μέσα στο αυτοκίνητο δεν δημιουργήθηκε κάποια ζημία. Ένας πολύ καλό καθαρισμός αρκούσε για να επανέλθει στην κανονική του κατάσταση.

Μετά την περιπέτεια του ζευγαριού πολλοί κάτοικοι της περιοχής ψάχνουν συχνά κάτω από το καπό του αυτοκινήτου τους για να αποφύγουν παρόμοια περιστατικά.

Γράψτε το σχόλιο σας