Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει!

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο περιοδικό People, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε παραδεχτεί την σχέση του με την ηθοποιό, Λένα Δροσάκη.

Το κορίτσι που του «έκλεψε» την καρδιά

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης,  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καινούργια  σχέση του, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Τι ενοχές μπορεί να είχες στο παρελθόν;

Αν δεν πήγαινα στην πρεμιέρα κάποιου συναδέλφου που με είχε καλέσει, για παράδειγμα, είχα ενοχές. Έλεγα «Ναι, πρέπει να τιμήσω κι αυτόν και τον άλλον». Πόσους, όμως, να τιμήσεις; Άσε, που όταν τους καλούσες εσύ, στη δική σου πρεμιέρα, αυτοί δεν σε τιμούσαν! Δεν θα κρύψω πως από τη στιγμή που ήρθε το κομμάτι της δημοσιότητας στη ζωή μου κάπου αλλοτριώθηκα, ένιωσα να χάνω την μπάλα. Και δεν είναι δύσκολο να τη χάσεις. Αυτό που με έσωσε, αν θέλεις, είναι πως ήρθε μετά τα τριάντα, οπότε με βρήκε κάπως πιο ώριμο να την αντιμετωπίσω. Με τα όποια λάθη έκανα και μπορεί να ξανακάνω στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σου έπαιξε κάποιο ρόλο η Λένα Δροσάκη;

Δεν ξέρω αν είμαι κάποια νέα εκδοχή, σίγουρα όμως είμαι μια πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού μου. Κι αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι.

«Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που γνωρίσω τη Λένα»

Ο γοητευτικός ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που γνωρίσω τη Λένα. Την γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Πορευόμαστε μαζί και αυτό τα λέει όλα. Αφήνω αυτό που ζω να το γευτώ, να το απολαύσω και να το ζήσω. Δεν κρύβομαι»

Μαζί στην πρεμιέρα

Η βραβευμένη ηθοποιός μάλιστα, βρέθηκε –πριν ένα μήνα περίπου- στο Φεστιβάλ της Βενετίας και συνόδευσε τον καλό της στην πρεμιέρα της ταινίας του.

https://www.instagram.com/p/B3PwBgBgzf1/

 

Γράψτε το σχόλιο σας