Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Μεταξόπουλος : Η συγκινητική εξομολόγηση για το γάμο και τη μητέρα του

Πάνος Μεταξόπουλος : Η συγκινητική εξομολόγηση για το γάμο και τη μητέρα του

Για την προσωπική του διαδρομή μίλησε ο Πάνος Μεταξόπουλος, αναφερόμενος με συγκίνηση στη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή αλλά και στο πώς ο ίδιος βίωσε την απώλεια της μητέρας του.

Για την προσωπική του διαδρομή μίλησε σε συνέντευξή του ο γνωστός έλληνας χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος, αναφερόμενος με συγκίνηση στη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή αλλά και στο πώς ο ίδιος βίωσε την απώλεια της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ο Πάνος Μεταξόπουλος εξομολογήθηκε πως η απόφαση για να δώσει τέλος στον πρώτο του γάμο και μετέπειτα να συστήσει στην οικογένειά του -ειδικά στους δυο γιους του- μία άλλη γυναίκα στο πλευρό του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την Αγγελική Φατούρου, της γυναίκας που του άλλαξε τη ζωή ενώ αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για τον δεύτερο γάμο του που έγινε πριν λίγο καιρό.

https://www.instagram.com/p/B18Sk4xIIn1/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B2Mk9k9IYoM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B19YsjfIygU/?utm_source=ig_web_copy_link

Μεταξύ άλλων ο  Πάνος Μεταξόπουλος είπε:

«Ένιωσα υπέροχα με το γάμο μου και πριν και μετά της έκανα πολλές εκπλήξεις και θέλω να της κάνω κι άλλες. Είναι η γυναίκα που χάρη σε εκείνη ξαναστέκομαι στα πόδια μου Είναι ο άνθρωπος που εξαιτίας του αναίρεσα πολλά στη ζωή μου, που άρχισα να ξαναδίνω, γιατί όταν είσαι εγκλωβισμένος και έχεις χτίσει τα τείχη σου, είσαι κρατημένος, έχεις καχυποψία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από την αγάπη μου για την Αγγελική, αγαπώ και περισσότερο τον κόσμο, είμαι πιο δοτικός… Είμαι πιο Πάνος, τον είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια τον Πάνο… όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα σχέση, δεν είχα τίποτα».

Η συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας του

«Μπορείς να μου πεις γιατί σήμερα είσαι τόσο ευσυγκίνητος; Αισθάνομαι ότι είσαι έτοιμος να σου φύγει ένα δάκρυ», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη στον καλεσμένο της, με τον Πάνο Μεταξόπουλο, συγκινημένο, να της απαντά:

Της μητέρας μου τής τα είπα όλα και μου τα είπε όλα. Κι αυτό είναι τρομακτικά σημαντικό για μένα, γιατί νομίζω ότι θα ένιωθα ένα τεράστιο κενό εάν υπήρχε κάτι που δεν της το είχα πει.

Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να πάρω τόσο πολύ αγάπη και να την δώσω. Το ότι έδωσα στην Αγγελική το δαχτυλίδι της μητέρας μου, ήταν ότι πιο πολύτιμο μπορούσα να της δώσω. Να της έπαιρνα μονόπετρο, το πιο ακριβό του κόσμου, δεν μου έλεγε τίποτα. Γιατί όταν ήξερα ότι φοράει κάτι από τη μάνα μου ήταν αλλιώς».

Ποια είναι η όμως η γυναίκα που κατάφερε όπως λέει ο ίδιος να τον «ξεκλειδώσει» και να του κλέψει την καρδιά;

Η σύζυγος του Πάνου Μεταξόπουλου αποκάλυψε το χρονικό της σχέσης τους, μιλώντας για τη γνωριμία του ζευγαριού, που τελικά κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας.

«Τον Πάνο τον γνώρισα πριν από 3.5 χρόνια όταν ήρθα στη σχολή του για να μου κάνει κάποια μαθήματα χορού. Τον γνώριζα από την τηλεόραση και τον θαύμαζα, αλλά μου έβγαζε κάποια αυστηρότητα που με τρόμαζε. Από την αρχή υπήρξε ερωτική έλξη και από τις δύο πλευρές, αλλά ταυτόχρονα υπήρχαν και πολλές άμυνες μιας και οι δυο έχουμε παιδιά από τους πρώτους μας γάμους», είπε η Αγγελική για τη γνωριμία τους στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

View this post on Instagram

Ξανά ςςςςςςςςςςςς!!!

A post shared by Panos Metaxopoulos (@panosmetaxopoulos) on

Η πρόταση γάμου και η ρομαντική τελετή στο Αγκίστρι

Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Αγγελική Φατούρου γίνουν ζευγάρι. «Ξεκίνησε μία στενή φιλία και πέρασαν δέκα μήνες μέχρι να γίνουμε ζευγάρι», είπε η ίδια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου:

«Σε μία στιγμή που δεν το περίμενα καθόλου μου έκανε πρόταση γάμου δίνοντάς μου ένα δαχτυλίδι της μητέρας του. Είπα αμέσως το «ναι» με πολύ μεγάλη συγκίνηση».Λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η ημέρα του γάμου σε ένα εκκλησάκι στο Αγκίστρι.

«Ο γάμος μας έγινε στο Αγκίστρι και στο εκκλησάκι που είχαμε πει πολύ σημαντικά πράγματα για τη σχέση μας. Ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου και μου έλειπε πολύ», συμπλήρωσε η Αγγελική Φατούρου.

Σχολιάζοντας την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού – η Αγγελική Φατούρου είναι 38 ετών και ο Πάνος Μεταξόπουλος 58-  η ίδια δήλωσε πως είναι ένα θέμα που δεν την απασχολεί:

«Δε με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, γιατί στην προσωπικότητά του έχει στοιχεία μικρού παιδιού και έχει παιδική ψυχή. Θεωρώ ότι εγώ είμαι πιο μεγάλη, πιο ώριμη και αυτή που τον καθοδηγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024