Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω εθισμού στο Διαδίκτυο

Φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω εθισμού στο Διαδίκτυο

Ο συντονιστής του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο αναφέρθηκε στα νέα περιστατικά εθισμού νέων ανθρώπων, συνήθως φοιτητών, οι οποίοι φαίνεται να εγκαταλείπουν ακόμα και τις σπουδές τους λόγω εθισμού στο Διαδίκτυο.

Στον Politica89.8 και τον Χρήστο Κώνστα μίλησε ο συντονιστής του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο, κάνοντας αναφορά στο Νομοσχέδιο κατά το οποίο η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει τον τρόπο ορισμού του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα νέα περιστατικά εθισμού νέων ανθρώπων, συνήθως φοιτητών οι οποίοι φαίνεται να εγκαταλείπουν ακόμα και τις σπουδές τους λόγω εθισμού στο Διαδίκτυο.

«Τα τελευταία 3 με 4 χρόνια βρέθηκαν νέα άτομα κυρίως φοιτητές που είναι εξαρτημένα στο διαδίκτυο και καλό θα ήταν τα παιδιά αυτά που βοηθούνται από το ΚΕΘΕΑ, να μιλήσουν για την εξάρτηση τους και στο ραδιόφωνο» σημείωσε ο συντονιστής του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο Μιχάλης Σκουλάς.

Ένα νέο φαινόμενο εθισμού σύμφωνα με τον κ. Σκουλά αποτελεί «η εξάρτηση στην πορνογραφία, καθώς όλο και πολλά παιδιά εξαρτώνται σε ένα παρακλάδι του Διαδικτύου και συγκεκριμένα την διαδικτυακή πορνογραφία στην οποία είναι εξαρτημένα παιδιά κι ενήλικες».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024