Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπυροπούλου για Λιάγκα : «Κάποια λόγια είναι πολύ βαριά»

Σπυροπούλου για Λιάγκα : «Κάποια λόγια είναι πολύ βαριά»

Ήρθε η σειρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να σχολιάσει τον Γιώργο Λιάγκα....

Ήρθε η σειρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για να σχολιάσει τον Γιώργο Λιάγκα….

View this post on Instagram

32 🥳🥳 Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει πάντα να σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδρομή, τι με οδήγησε στο σήμερα.. Και χαίρομαι τόσο, γιατί κάθε μέρα και κάθε χρόνος έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα! Πιο πολλές συγκινήσεις, πιο πολλές εμπειρίες, πιο πολλές χαρές, αλλά και πιο πολλά χαστούκια, πιο πολλά μαθήματα.. Θυμάμαι και νοσταλγώ, αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ το σήμερα, γιατί αυτό που είμαι τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο και το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάμαι να νιώσω ελεύθερη και να γελάσω με την ψυχή μου! Η ζωή είναι Σοφή και μια συμβουλή που μου έδωσαν κάποτε είναι να βλέπω και να ακολουθώ τα σημάδια! Αυτά με οδήγησαν εδώ-22/9/87 Σας ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά έναν έναν ξεχωριστά για την κάθε ευχή που μου στείλατε, για την αγάπη που μου δείχνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει δώσει η ζωή μέχρι σήμερα και σας στέλνω ένα γλυκό φιλί 💋 ΥΓ. @kostasavgoulis Σ´αγαπώ για τους λόγους που εσύ ξέρεις 😉

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Λιάγκας VS Σπυροπούλου

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει φανατικούς εχθρούς και όσο πάει γίνονται και περισσότεροι!

Μια από τα πολλά μέτωπα που έχει στο παρελθόν ανοίξει είναι και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι δυο τους μάλιστα είχαν συναντηθεί στο παρελθόν στα δικαστήρια, μετά από κάποια σχόλια που είχαν γίνει στο Πρωινό για την ίδια.

View this post on Instagram

Ενας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρωπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρεθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ενα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Καμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου εδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη "στάση" τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολυ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ενας μεγάλος σταθμός, ενα μεγάλο σχολείο και ενα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φιλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας εχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους. Καθε τέλος ειναι πάντα και μια νεα αρχή. Ενας νεος κυκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα.

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Η παρουσιάστρια επέλεξε να τον μηνύσει και το δικαστήριο είχε βγάλει απόφαση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος θα έπρεπε να δώσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό στην Κωνσταντίνα. Ο παρουσιαστής μίλησε πριν από μερικές μέρες για το γεγονός…

Τι απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

«Χάρηκα για την τοποθέτηση του Γιώργου και θέλω να τον ευχαριστήσω που το είπε δημόσια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί δεν είχαμε τίποτα, ουσιαστικά, να χωρίσουμε και δεν το έκανα για λόγους οικονομικούς. Απλά, όπως όλοι μας, έχω μια οικογένεια και κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση και παίρνουν άλλη διάσταση. Δεν το λες σε μια παρέα. Όλο αυτό αποτελεί παρελθόν, τελείωσε. Δεν είχα κάποιο όφελος να του πάρω χρήματα και θεωρώ ότι αυτά τα χρήματα είναι πάντοτε κακά χρήματα, δεν έχει κανένα νόημα. Του είπα ότι «Εμένα μου αρκεί που το κατάλαβες, που τελείωσε».

Το σήμερα

«Είμαστε και γείτονες, τον βλέπω. Κάποια πράγματα τα έχω μετανιώσει, δεν θα τα έκανα. Μπορεί να μην το τράβαγα, αλλά δεν ξέρεις και πως σε βρίσκει ένα γεγονός στη ζωή σου», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Εδώ οι δηλώσεις της:

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024