Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέλος των ONE : Λόγω συμπεριφοράς διώχνει τους ανθρώπους

Μέλος των ONE : Λόγω συμπεριφοράς διώχνει τους ανθρώπους

Τι κατήγγειλε μέλος του συγκροτήματος των ONE;

Οι One ήταν κυπριακό ανδρικό ποπ συγκρότημα που δημιούργησε το 1999 ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα album τους.

Αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ.

View this post on Instagram

Πρώτη μου φορά … Έτσι όλα ξεκινάνε Οι One ήταν κυπριακό ανδρικό ποπ συγκρότημα που δημιούργησε το 1999 ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους, του οποίου την υπογραφή είχαν τα περισσότερα album τους. Αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ. Το πρώτο τους album είχε ως τίτλο το όνομά τους και το τραγούδι που έκανε μεγάλη επιτυχία ήταν το «Πρώτη μου φορά». Ακολούθησε το 2000 το album «Moro mou», όπου το ομότιτλο τραγούδι έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως επίσης και το «Φοβάμαι». Το 2002 το κυπριακό κανάλι ΡΙΚ κάνει πρόταση στο Γιώργο Θεοφάνους να γράψει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Ο δημοφιλής συνθέτης γράφει το «Gimme» και προτείνει στους One να το ερμηνεύσουν, κάτι που δέχονται. Το κομμάτι καταλαμβάνει την 6η θέση, παρ' όλα αυτά κάνει επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το album που το περιέχει («Έχω τόσα να σου πω») γίνεται χρυσό. Στο ίδιο album περιέχονται και τα τραγούδια «Μάτια μου», «Έχω τόσα να σου πω» και «Πεθαίνω». Οι One βρίσκονται στην ακμή της καριέρας τους, έχοντας κάνει αρκετές επιτυχίες κι έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Παρ' όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μετά από πολλή συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη αποφασίζει να αποχωρήσει και να κάνει solo καριέρα. Τη θέση του παίρνει ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος έχει ήδη διαγράψει επιτυχημένη πορεία στην Κύπρο. Το φθινόπωρο του 2003 κυκλοφορεί το CD-single «Καινούρια αρχή», όπου το «Κράτα με» γίνεται επιτυχία, ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κυκλοφορεί το album «Όνειρα». To album «Μετά από χρόνια», που κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2004.Λίγους μήνες μετά οι One αποφασίζουν να διαλυθούν.

A post shared by 🎧Dj Argyris Nastopoulos🔥🔥 (@argyrisnastopoulos) on

Η απρόσμενη οντισιόν

Ο Δημήτρης Χανιώτης, 43 ετών πια, ήταν ένας από τους πέντε τραγουδιστές του δημοφιλούς συγκροτήματος «One», αλλά δεν βρέθηκε ποτέ σε… πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η προσπάθειά μου σαν σόλο καριέρα μετά τους ONE δεν ευδοκίμησε στον βαθμό που θα ήθελα και στην πορεία σπούδασα αρτοποιία και ζαχαροπλαστική» είπε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του «The Voice».

Ερμήνευσε ένα τραγούδι των ONE, αλλά δυστυχώς κανένας κριτής δεν γύρισε, για να τον πάρει στην ομάδα του…

Βέβαια, όταν στη συνέχεια είδαν οι coaches για ποιον πρόκειται, έπαθαν… σοκ. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν μάλιστα αυτή που τον αναγνώρισε πρώτη και του υποσχέθηκε πως θα τον συναντήσει ξανά σε κάποια εμφάνιση του με τους υπόλοιπους του συγκροτήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=IEschsdRDT0

Ένα άλλος μέλος του συγκροτήματος όμως έκανε μια δήλωση για τον πρώην μάνατζερ του γκρουπ Γιώργο Θεοφάνους.

Η νέα καταγγελία

Συγκεκριμένα Ο Αργύρης Ναστόπουλος  είπε: «Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου δεν είχαμε την όρεξη και τη διάθεση κι εμείς και ο Γιώργος. Όταν φεύγει ένα άτομο από την ομάδα, στεναχωριέσαι.»

View this post on Instagram

@xfactorgreece

A post shared by George Theofanous (@theofanousg) on

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι καλός στη δουλειά που κάνει, γράφει ωραία τραγούδια, απλά λόγω συμπεριφοράς διώχνει και τους ανθρώπους. Έχει έναν τρόπο που τους διώχνει, χωρίς να καταλαβαίνω πώς το κάνει αυτό. Είναι εσωστρεφής, θέλει να κάνει το δικό του και τέλος», ανέφερε με πικρία.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024