Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: Μίλησε για τον χωρισμό του

Γιώργος Λιάγκας: Μίλησε για τον χωρισμό του

Ο παρουσιαστής με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη για τα παιδιά του και τις πρώην συζύγους του, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία από τον χωρισμό του, φανερά συγκινημένος

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη για τα παιδιά του και τις πρώην συζύγους του, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία από τον χωρισμό του, φανερά συγκινημένος…

Η πρώτη φορά που «λύγισε»

Στο πλατό της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε πρόσφατα την Θάλεια Ματίκα και εκεί ο παρουσιαστής με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για τα παιδιά τους, έκανε μία εξομολόγηση για τη σχέση με τους δύο γιους του.

Η Θάλεια Ματίκα είπε μεταξύ άλλων ότι «εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».Με αφορμή αυτή την ατάκα της Θάλειας Ματίκα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε:

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

View this post on Instagram

Παντα μαγικο… #meganisi

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Η αναφορά στον χωρισμό στον αέρα της εκπομπής

Η συζήτηση και τα λόγια του Γιώργου Παρτσαλάκη έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να μιλήσει και ο ίδιος για το διαζύγιό του, αλλά και τα παιδιά του, όπως είχε κάνει ξανά πριν από λίγο καιρό.

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εγώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα:

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024