Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Ψυχράμη : Με τον Νταλάρα μετά από 22 χρόνια

Αντιγόνη Ψυχράμη : Με τον Νταλάρα μετά από 22 χρόνια

Γνωρίσαμε την Αντιγόνη Ψυχράμη εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια πριν, όταν το τότε μικρό ταλαντούχο κοριτσάκι τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα το «Με λένε Πόπη, σαν την γιαγιά μου την Καλλιόπη». 

Γνωρίσαμε την Αντιγόνη Ψυχράμη εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια πριν, όταν το τότε μικρό ταλαντούχο κοριτσάκι τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα το «Με λένε Πόπη, σαν την γιαγιά μου την Καλλιόπη».

Από εκείνη την όμορφη στιγμή, πέρασαν συνολικά εικοσιδύο χρόνια και η Αντιγόνη Ψυχράμη ακολούθησε το ταλέντο της στο τραγούδι όπως και στην υποκριτική ενώ πλέον είναι παντρεμένη και έχει φέρει στον κόσμο τον δικό της αγοράκι.

Η συνάντηση Ψυχράμη – Νταλάρα 22 χρόνια μετά

Αφορμή για να συναντηθούν ξανά η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Γιώργο Νταλάρα στάθηκε η βάφτιση τους μικρού της γιου!

Η τραγουδίστρια βάφτισε τον γιο της και από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείψει και ο σπουδαίος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη πόζαρε δίπλα από τον μέντορά της ενώ ανάρτησε και το συγκινητικό στιγμιότυπο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την πανέμορφη φωτογραφία συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό μήνυμα.

«Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει ….

Η παρουσία σας με την Άννα είναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη.

Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη….σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει …. η παρουσία σας με την Άννα ειναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη. Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη….σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. @annadalara @dalaras_george_official @dimitrismakalias

A post shared by ♥ ANTIGONI PSICHRAMI ♥🌱 (@antigoni_psichrami) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024