Γνωρίσαμε την Αντιγόνη Ψυχράμη εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια πριν, όταν το τότε μικρό ταλαντούχο κοριτσάκι τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα το «Με λένε Πόπη, σαν την γιαγιά μου την Καλλιόπη».

Από εκείνη την όμορφη στιγμή, πέρασαν συνολικά εικοσιδύο χρόνια και η Αντιγόνη Ψυχράμη ακολούθησε το ταλέντο της στο τραγούδι όπως και στην υποκριτική ενώ πλέον είναι παντρεμένη και έχει φέρει στον κόσμο τον δικό της αγοράκι.

Η συνάντηση Ψυχράμη – Νταλάρα 22 χρόνια μετά

Αφορμή για να συναντηθούν ξανά η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Γιώργο Νταλάρα στάθηκε η βάφτιση τους μικρού της γιου!

Η τραγουδίστρια βάφτισε τον γιο της και από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείψει και ο σπουδαίος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη πόζαρε δίπλα από τον μέντορά της ενώ ανάρτησε και το συγκινητικό στιγμιότυπο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την πανέμορφη φωτογραφία συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό μήνυμα.

«Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει ….

Η παρουσία σας με την Άννα είναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη.

Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη….σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Κάθε φορά δίπλα του θα νιώθω το παιδί που τραγούδησε μαζί του και κάθε φορά η παρουσία του θα μου θυμίζει πως η αγάπη είναι ένα παιδί που τραγουδάει …. η παρουσία σας με την Άννα ειναι σαν ευχή για τη ζωή του Χάρη. Ευχή για μουσική, αλήθεια, εργατικότητα, συναισθηματική επικοινωνία και αγάπη για την τέχνη….σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. @annadalara @dalaras_george_official @dimitrismakalias

A post shared by ♥ ANTIGONI PSICHRAMI ♥🌱 (@antigoni_psichrami) on

Γράψτε το σχόλιό σας