Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοσχεδιαστικές μάχες επί σκηνής στο Θέατρο Άβατον

Αυτοσχεδιαστικές μάχες επί σκηνής στο Θέατρο Άβατον

Από τις 6 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, το Θέατρο Άβατον γίνεται το ρινγκ για ένα διαφορετικό αγώνα, μία διαφορετική παράσταση γεμάτη με σασπένς, απρόοπτα, γέλιο, και φυσικά με πολύ αυτοσχεδιασμό.

Mία σκηνή, τρεις δικαστές, ένας παρουσιαστής, δύο ομάδες. Ένα αποτέλεσμα. Μόνο μία ομάδα θα νικήσει. Μόνο μία ομάδα θα λάμψει. Ποια θα είναι αυτή την εβδομάδα; Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή το  Θέατρο Άβατον γίνεται το ρινγκ για ένα διαφορετικό αγώνα, μία διαφορετική παράσταση γεμάτη με σασπένς, απρόοπτα, γέλιο, και φυσικά με πολύ αυτοσχεδιασμό.

Μία ομάδα ρίχνει το γάντι και ετοιμάζεται για μία άλλη αυτοσχεδιαστική θεατρική μάχη επί σκηνής. Θα καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοια των δικαστών ή θα βρεθούν εκτός ρινγκ; Θα φανούν πιο «δυνατοί» από την αντίπαλη ομάδα;

Μέσα από σκηνές που στήνονται και εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των θεατών εκείνη τη στιγμή, μόνο μία θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον γύρο. Τι θα γίνει όμως στον επόμενο; 16 challengers υπόσχονται να μας κρατάνε σε αγωνία κάθε Παρασκευή μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!

Η ομάδα της πρώτης σχολής Ιmprov Theatre “ImproVIBE” μαζί με ταλαντούχους performers φέρνουν στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά το concept του Theatresports.

Πρόκειται για μια μορφή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου που πρωτοεισήγαγε ο Keith Johnstone στον Καναδά το 1977, που χρησιμοποιεί σαν όχημα την ιδέα της «μάχης» ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο – ευγενούς – ανταγωνισμού.

Οι αντίπαλες ομάδες μπορούν να εκτελέσουν σκηνές βάσει προτάσεων κοινού, και να κριθούν από το κοινό ή από μια ομάδα «δικαστών». Ένας θα νικήσει!

Ταυτότητα παραστάσεων:

Ηθοποιοί: Μενέλαος Πρόκος, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Βασιλική Κίσσα, Άννα Πατρικίου, Αλέξανδρος Λίγγρης, Δανιήλ Οικονομέας, Θάλια Καρτσάνα, Σταύρος Ατμαντζίδης, Κωνσταντίνα Δάρρα, Κώστας Παπαδημάκης, Παντελής Τρίγκατζης, Πέλη Σπυράτου & guests

Μουσικός επί σκηνής: Θάνος Παπαχρήστου

Φωτογραφίες: Μενέλαος Πρόκος

Πληροφορίες παραστάσεων:

Ιmprov Theatresports

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21.15

Τιμή εισιτηρίου: 10 € & 5 € (μειωμένο)

Διάρκεια: 90 λεπτά

Online αγορά μέσω Viva

Θέατρο Άβατον

Ευπατριδών 3 Κεραμεικός (στάση μετρό Κεραμεικός)

Τηλ.: 210-3412689

Fb: theatresports.greece

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024