Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-1

Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, έμειναν ισόπαλες 1-1 και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, έμειναν ισόπαλες 1-1 και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή που έδειξε πρώτη σημάδια…ζωής ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προηγήθηκε της Άρσεναλ, σε μια κόντρα χωρίς ωστόσο να πείθει. Το γκολ που πέτυχε ο ΜακΤόμινεϊ στο 45′ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά η απόδοση της ομάδας του Σόλσκιερ δεν ήταν καλή.

Η Άρσεναλ απάντησε στην επανάληψη φτάνοντας στην ισοφάριση με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 59′ και ξαφνικά είχαμε ντέρμπι. Το 1-1 όμως δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες, συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η πικρή αλήθεια βέβαια, τόσο για την γηπεδούχο Γιουνάιτεντ, όσο και για τη φιλοξενούμενη Άρσεναλ είναι μία: Οι δύο ομάδες είναι μίλια μακριά από τις παλιές τους δόξες. Αμφότερες παλεύουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός τους στόχος. Και αυτό αποτυπώνεται και στο γρασίδι.

Με τέτοια εικόνα καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να… πλησιάσει την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι κι αυτό είναι κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024