Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουλούρης : «Τα δίνω όλα για την ομάδα» (vid)

Κουλούρης : «Τα δίνω όλα για την ομάδα» (vid)

Ο Ελληνας επιθετικός μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μετς και τόνισε ότι δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό είτε ξεκινάει από την αρχή είτε μπαίνει ως αλλαγή.

Περίφημα τα πηγαίνει ο Ευθύμης Κουλούρης στην Γαλλία, με τον Ελληνα επιθετικό να έχει σκοράρει ήδη τρία γκολ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Ligue 1. Ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ μάλιστα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τουλούζ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μετς, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 79’ και στο 96’ ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του.

Ο διεθνής φορ μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ της Τουλούζ στο φετινό πρωτάθλημα, με το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους της ομάδας να μιλούν  με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και την εκτελεστική του δεινότητα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε σε γαλλική ιστοσελίδα, μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μετς και τόνισε ότι δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό είτε ξεκινάει από την αρχή είτε μπαίνει ως αλλαγή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά και για την ομάδα μου, έτσι όπως ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Νομίζω ήμασταν πολύ καλοί σε όλο το ματς. Κάποιες φορές είμαστε καλοί, αλλά δεν παίρνουμε τους βαθμούς.

Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που αποσπάσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ενότητα στην ομάδα. Όταν έρχεσαι από τον πάγκο, είτε αγωνίζεσαι για ένα, δύο ή 20 λεπτά είναι σημαντικό να τα δίνεις όλα για την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μετς:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024