Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ασυνήθιστο : Μία γαμήλια τούρτα... παγόνι

Ασυνήθιστο : Μία γαμήλια τούρτα… παγόνι

Είναι αλήθεια ότι μερικά γλυκά είναι τόσο όμορφα που διστάζουμε να τα φάμε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται μια τούρτα γάμου την οποία ετοίμασαν, προσφάτως, στο ζαχαροπλαστείο Malizzi Cakes και είχε πάρει το σχήμα της από το γνωστό... παγόνι.

Είναι αλήθεια ότι μερικά γλυκά είναι τόσο όμορφα που διστάζουμε να τα φάμε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται μια τούρτα γάμου – παγόνι την οποία ετοίμασαν, προσφάτως, στο ζαχαροπλαστείο Malizzi Cakes στην Πολιτεία της Πενσιλβανίας στις ΗΠΑ.

View this post on Instagram

Cactus cake 🌵

A post shared by Malizzi Cakes (@malizzicakes) on

Η αγάπη για τα παγόνια… σε τούρτα

Εμπνεόμενες από την αγάπη της νύφης για τα παγόνια, οι ζαχαροπλάστες αδελφές Λιζ Μαλίζι Σκοκόβσκι και Νταρλίν Μαλίζι Τίλμαν δημιούργησαν μια μοναδική «τριώροφη» τούρτα γάμου, μια τούρτα-παγόνι: το σώμα του παγονιού κοσμεί την κορυφή της τούρτας και η πολύχρωμη ουρά του απλώνεται πίσω στο τραπέζι ως ταρτάκια τα οποία έχουν πάνω τους τα «μάτια» της ουράς (τα οποία είναι βρώσιμα).

Τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι

«Λάβαμε υπόψη μας τα χρώματα που η νύφη ήθελε να χρησιμοποιήσει για τον γάμο της και δημιουργήσαμε τα χρώματα για το φτέρωμα» εξήγησε η Σκοκόβσκι, μιλώντας στο My Modern Met. Από τη στιγμή που οι δύο αδελφές κατέληξαν στη χρωματική παλέτα, ξεκίνησαν να «φιλοτεχνούν» την τούρτα.

«Το τμήμα που κόσμησε την κορυφή κατασκευάστηκε με το χέρι, με χρήση φοντάν. Απαιτήθηκαν τρεις με τέσσερις ώρες για να δημιουργήσουμε την τριώροφη τούρτα. Για τις τάρτες και τα φτερά, χρειάστηκαν άλλες τρεις με τέσσερις ώρες» πρόσθεσε.

Το Malizzi Cakes είναι, εδώ και δύο γενιές, οικογενειακή επιχείρηση.

Ξεκίνησε με τη μαμά των δύο αδελφών, τη Λάιζα Μαλίζι, να φτιάχνει γλυκά για την οικογένεια. Γρήγορα, το χόμπι έγινε επιχειρηματική δραστηριότητα και, σήμερα, οι δύο κόρες αποδεικνύονται με το παραπάνω άξιες συνεχίστριες της μητέρας τους.

View this post on Instagram

Galaxy cake…it’s out of this world! 😬

A post shared by Malizzi Cakes (@malizzicakes) on

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024