Ερωτευμένος ξανά φαίνεται πως είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.

Ειδικότερα, μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να έχει βρει νέα σύντροφο, χωρίς όμως, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, άλλωστε, έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, χωρίς να την εκθέτει στα Μέσα, προβάλλοντας μόνο τη δουλειά του.

View this post on Instagram

FANTASIA are you ready? #argiros #live #gettingready

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) on

Τι απαντά ο ίδιος;

Τι συμβαίνει όμως ανάμεσα στον τραγουδιστή και την Τουρκάλα συνάδελφό του; «Η Irem Derici είναι από τις μεγαλύτερες φωνές στην Τουρκία και συζητάμε για μελλοντική συνεργασία. Έχουμε καταστρώσει κάποια σχέδια και ελπίζουμε μετά τις γιορτές να παρουσιάσουμε κάτι», είπε διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο το δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει νέος έρωτας στη ζωή του αρκέστηκε να πει «Εντάξει, όλα καλά», ενώ αποκάλυψε πως όταν ο δίσκος του ήταν best seller σε πωλήσεις δεν μπορούσε να το χαρεί γιατί… χώριζε!

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπήκε στη διαδικασία να διευκρινίσει σε ποια σχέση του αναφερόταν.

Οι δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιό σας