Αιτία «τσακωμού» για τους αγαπημένους φίλους και κριτές του «The Voice» Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη, στάθηκε ένας διαγωνιζόμενος και το υπέροχο ταλέντο του στο τραγούδι.

Ο παίκτης ανεβαίνοντας στην σκηνή, ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο την μπαλάντα «I won’t give up» κάνοντας τόσο τον Σάκη Ρουβά όσο και τον Πάνο Μουζουράκη να «πατήσουν» το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ο τσακωμός και το κλέψιμο του Πάνου Μουζουράκη

Ο «καβγάς» ανάμεσα στους δύο κριτές ξεκίνησε όταν προσπάθησαν να διεκδικήσουν τον Αρνέλ.

Ο Σάκης Ρουβάς καθώς γύρισε η καρέκλα του υποδέχθηκε τον διαγωνιζόμενο με ένα πλατύ χαμόγελο το οποίο έσβησε όμως… απότομα. «Στον καλύτερο σου φίλο;» ρώτησε άναυδος τον Πάνο Μουζουράκη.

«Ξεκάθαρη περίπτωση μπλοκ, πετυχημένου μπλοκ» απάντησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, στην προσπάθειά του να εξηγήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί. «Το τέλειο μπλοκ» συμπλήρωσε ο Σάκης Ρουβάς και παραδέχθηκε ότι ηττήθηκε από τον Πάνο Μουζουράκη.

«Ο Πάνος Μουζουράκης μυρίστηκε τον Σάκη» πρόσθεσε ο παρουσιαστής ενώ ο Πάνος Μουζουράκης διαβεβαίωσε τους κριτές, το κοινό, όπως και τους διαγωνιζόμενους ότι «έχω την ικανότητα να μυρίζομαι πράγματα».

Ο διαγωνιζόμενος βέβαια παραδέχθηκε στο τέλος ότι ούτως ή άλλως θα επέλεγε τον Πάνο Μουζουράκη.

Κόντρα ρόλος για τον Αρνέλ

Όπως αποκάλυψε ο διαγωνιζόμενος, που κατάγεται από τις Φιλιππίνες, το κομμάτι που επέλεξε να ερμηνεύσει είναι αρκετά… διαφορετικό από αυτά που συνήθως λέει.

Ο Αρνέλ αποκάλυψε πως είναι μέλος σε death metal μπάντα, εκπλήσσοντας μάλιστα τους κριτές!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο