Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τράγκας : Θέλω να πάω στο Διάστημα, να βρεθώ κοντά στο Θεό

Γιώργος Τράγκας : Θέλω να πάω στο Διάστημα, να βρεθώ κοντά στο Θεό

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για την ζωή του και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την σύζυγό του, την πρόθεση του να υιοθετήσει... καθώς και για το ταξίδι του στο Διάστημα.

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για την ζωή του και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την σύζυγό του, την πρόθεση του να υιοθετήσει… καθώς και για το ταξίδι του στο Διάστημα.

«Έκανα αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας. «Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό» συνέχισε κατά την διάρκειά συνέντευξης που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή.

«Θέλω να υιοθετήσω δύο παιδιά από την Συρία»

Παράλληλα αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του, με την οποία ανανέωσε πρόσφατα τους όρκους του στο Λας Βέγκας, θα ήθελαν να υιοθετήσουν δύο παιδάκια από την Συρία ενώ ήδη έχει συμπληρώσει την απαραίτητη αίτηση για να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο.

«Έχω κάνει αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. Και πρόκειται να πάω για εκπαίδευση. Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό» ανέφερε ο Γιώργος Τράγκας.

Μίλησε όμως και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την διαδικασία της υιοθεσίας: «Στόχος μου είναι να υιοθετήσω δύο παιδιά από τη Συρία. Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή».

«Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα»

«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος.

Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής» αποκάλυψε δίχως να διστάζει ο Γιώργος Τράγκας.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024