Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανίδου: Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι κόβεται η εκπομπή

Στεφανίδου: Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι κόβεται η εκπομπή

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η Τατιάνα Στεφανίδου

Η αποκαλυπτική συνέντευξη και η… Φουρέιρα

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν καλεσμέμνη της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ και η συνάντησή τους ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε! Οι δύο παρουσιαστές γέμισαν με γέλιο και πολλές αποκαλύψεις το πλατό της εκπομπής.

Αρχικά ο Νίκος Μουτσινά την υποδέχθηκε φυσικά με χορό και … Φουρέιρα! Μην ξεχνάτε πως οι δυο τους έχουν παρελθόν με το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και τον χορό….

Δείτε εδώ το περσινό απόσπασμα:

Η αλλαγή στην εκπομπή της

Η Τατιάνα ασφαλώς ήταν ειλικρινής και μίλησε για όλα! Για την αλλαγή της εκπομπής της, τους νέους της στόχους αλλά και το περιστατικό με το ίδιο φόρεμα, που είχε φορέσει την βραδιά της παρουσίασης προγράμματος με την Σία Κοσιώνη.

Το σοκ και οι αλλαγές

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά τα συναισθήματα της όταν της ανακοίνωσαν πώς η εκπομπή της σταματάει. Για την εκπομπή η Τατιάνα συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου… εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε… Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του Σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος! Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους. Ο πρώτος λόγος, που εγώ πάντα τρελαίνομαι, εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου, πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου.

Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, που θα πάνε, που θα απορροφηθούν, τι θα τους πω, πώς θα τους πω, είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Και μετά ήρθε η πρόταση του σαββατοκύριακου, όπου θέλω να σου πω, επειδή είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, μετά αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ»…

Δείτε εδώ την συνέντευξη

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024