Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόλο: «Απόλαυσα το γκολ μου, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα»

Μόλο: «Απόλαυσα το γκολ μου, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα»

Ο Γιοάν Μολό μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την εμφάνιση του, ενώ τόνισε πως στόχος ήταν η νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους ερυθρόλευκους

Ο Γιοάν Μολό ήταν χαρούμενος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, τονίζοντας όμως πως όλοι ήθελαν την νίκη με τον Ολυμπιακό και όχι την ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, ο εξτρέμ του τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη στη Livesport και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι, στο γκολ που πέτυχε, αλλά και στην εβδομάδα που είχαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματά του μετά την πρώτη συμμετοχή στο ντέρμπι: «Πολύ δυνατά. Περίμενα το παιχνίδι όλη την εβδομάδα και χαίρομαι που σκόραρα. Δεν πετύχαμε το σκοπό μας, γιατί θέλαμε την νίκη, αλλά παίξαμε καλά. Απόλαυσα το γκολ μου, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα. Το άθλημα είναι ομαδικό και όχι ατομικό».

Για το στοιχείο που «αφύπνισε» τον Παναθηναϊκό: «Ένα παιχνίδι διαρκεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εμείς δε σταματήσαμε να παλεύουμε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Στο ντέρμπι είχαμε την ενδεδειγμένη νοοτροπία και δεν τα παρατήσαμε, ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε. Πιέσαμε και δικαιωθήκαμε, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό έχει σημασία στο ποδόσφαιρο, ποτέ να μην τα παρατάς».

Για την ετοιμότητά του: «Έχω δουλέψει με ένταση και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασαν στο Κορωπί: «Είναι φυσιολογικό ότι θα υπάρξουν και τέτοιες καταστάσεις. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα που έχει πίεση, μας παρακολουθούν πολλοί οπαδοί και χαίρονται ή στενοχωριούνται από τα αποτελέσματά μας. Έχουμε ευθύνη απέναντί τους. Όταν φοράς αυτή την φανέλα ξέρεις, ότι έχεις μεγάλες υποχρεώσεις. Μία μεγάλη ομάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και όταν ανήκεις σε αυτήν, το αποδέχεσαι».

Για το πέναλτι: «Ήταν οδηγία του προπονητή. Αυτός μου ζήτησε να το εκτελέσω. Εγώ ήμουν έτοιμος, ο προπονητής μου είπε να το χτυπήσω και ανέλαβα την ευθύνη. Όταν τον κοίταξα και είδα ότι μου είχε εμπιστοσύνη για την εκτέλεση, δε θα μπορούσα να πω όχι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024