Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Καραγιώργη: «Έμεινα έγκυος στα δεκαέξι»

Ειρήνη Καραγιώργη: «Έμεινα έγκυος στα δεκαέξι»

Μίλησε για την σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και για την πρώτη της εγκυμοσύνη όταν ήταν μόλις 16 ετών

Η Ειρήνη Καραγιώργη είναι η νέα ταλαντούχα πρωταγωνίστρια στη καινούργια σειρά «8 Λέξεις» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε πράγματα  για την ζωή της που κανείς δεν γνώριζε.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η ίδια έχει αποκτήσει ήδη δύο υπέροχες κόρες! Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη εγκυμοσύνη της στα 16 της χρόνια, την αντιμετώπιση που είχε στο σχολείο, την οικογένεια της αλλά και την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Από την αρχή που νόμιζα ότι ίσως είμαι έγκυος και έλεγα τι θα κάνω με το παιδί, κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι θα το κρατήσω το παιδί… Και έτσι και έγινε. Όταν είδα τις δύο γραμμούλες (στο τεστ εγκυμοσύνης), λέω δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό το πλασματάκι είναι μια ζωούλα και δεν φταίει σε τίποτα και πρέπει να το φέρουμε στον κόσμο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχα παράλληλα το σχολείο και τα μαθήματα. Έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα… Η μητέρα μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα. Με μια μεγάλη αγκαλιά… Ήταν εδώ για εμένα. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου»

«Εκείνη η περίοδος ίσως ήταν και από τις πιο δύσκολες που προσπαθούσα και εγώ να αφομοιώσω ότι υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Μετά όταν γέννησα θυμάμαι να κλαίω πάρα πολλές φορές πάνω από την κούνια. Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι και μαμά και μπαμπάς… Προσπαθούσα να καλύψω ένα κενό και έκανα περισσότερα πράγματα απ’ όσα έπρεπε και τελικά μου γύρισαν λίγο μπούμερανγκ», δήλωσε η ίδια.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή πως η κόρη της Νεφέλη είναι και η τηλεοπτική της κόρη! «Ήταν ιδέα του Ανδρέα, εγώ στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική. Είπαμε να το δοκιμάσουμε και τελικά πέτυχε».

Δείτε την συνέντευξη της:

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024