Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώνης: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογία»

Δώνης: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογία»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι το αποτέλεσμα κόντρα στους Πειραιώτες θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ψυχωμένος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος σε 1-1 και να πάρει την ισοπαλία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι το βαθμός δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, αλλά μέσα από αυτό το παιχνίδι οι παίκτες του θα πάρουν αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σένκεφελντ, χαρακτηρίζοντας ως ηγέτη τον Ολλανδό σέντερ μπακ, ο οποίος κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι δύσκολη φάση για μας. Είμαστε σε αγωνιστική κρίση και έπρεπε μέσα από συνοχή και προσπάθεια να κερδίσουμε χρόνο και αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίζαμε μάχες και παίρναμε εύκολα την μπάλα.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δεν κάναμε χαζά λάθη, όπως τα προηγούμενα ματς. Σε αυτό βοήθησε και ο Σένκεφελντ, που είναι μια ηγετική προσωπικότητα. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, με έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί, αλλά είναι σημαντικός».

Για το ματς: «Ακολουθήσαμε ένα στυλ παιχνιδιού με πάσες και χτίσιμο παιχνιδιού, η εικόνα του οποίου δεν μου έδωσε δικαίωμα να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Τελικά, όπως φάνηκε στα πρώτα ματς, αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο.

Δεν μπορούμε λοιπόν να πέσουμε με το αυτοκίνητο πάνω στον τοίχο. Πρέπει ο προπονητής να σκεφτεί τι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να μακιγιάρουμε τα προβλήματά μας. Δεν είμαι εμμονικός με τα συστήματα και αυτό το δείχνουν τα πρώτα τρία παιχνίδια. Κι εγώ ψάχνω πράγματα. Περιμένω όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα, που ήρθαν στο τέλος και στη λήξη της σεζόν να κριθούμε».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024