Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ματς με την Σεβίλλη (22/9, 22:00) για τις φήμες περί αντικατάστασής του, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να παρουσιάζεται ανεπηρέαστος από την κριτική.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει «προβληματικά» τη φετινή σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε εύκολα από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3-0.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δέχεται έντονη κριτική, με τις φήμες να κάνουν λόγο για απομάκρυνσή του από τον πάγκο της «βασίλισσας», σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ήδη την εμφάνισή του, με τον «Ζιζού» να απαντάει σε ερωτήσεις για τον «Special One» και το μέλλον του ίδιου, στη συνέντευξη τύπου ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

«Δεν με ενοχλεί (σ.σ. που ακούγεται ο Μουρίνιο). Έτσι είναι. Έτσι είναι η κατάσταση. Όταν τα πράγματα πάνε έτσι, πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο, αλλά είναι πραγματικότητα.

Δεν με εκπλήσσει η κριτική. Έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπήρχαν πολύπλοκες καταστάσεις σε αυτή την ομάδα, αλλά πάντα τις ξεπερνούσε. Δεν αισθάνομαι ότι με αμφισβητεί ο σύλλογος, το εντελώς αντίθετο. Αν δεν ήταν έτσι, το καλύτερο θα ήταν να φύγω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Ζιζού».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024