Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρέλανε κόσμο η Σίτι με την οκτάρα στην Γουότφορντ (8-0)

Τρέλανε κόσμο η Σίτι με την οκτάρα στην Γουότφορντ (8-0)

Απίστευτη εμφάνιση από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διέσυρε τη Γουότφορντ με 8-0. Το σκορ ήταν 5-0 στο 18' και πρέπει να τονιστεί πως καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League, δεν έχει βάλει πέντε γκολ σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Ασύλληπτη Μάντσεστερ Σίτι διέσυρε τη Γουότφορντ σαν να μην υπάρχει αύριο, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 8-0, ενώ το 5-0 στο 18′ είναι ιστορικό καθώς καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League δεν έχει βάλει πέντε γκολ σε λιγότερο από 20 λεπτά. Μεγάλο «διπλό» για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 στην έδρα της Έβερτον, με το ίδιο σκορ νίκησε και η Μπέρνλι τη Νόριτς.

Καμία άλλη ομάδα στην Αγγλία λοιπόν δεν έχει καταφέρει να βάλει πέντε γκολ σε 18 λεπτά και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα τα κατάφερε, με τον Σερχιο Αγκουέρο επίσης να πετυχαίνει ιστορικό ρεκόρ, καθώς έχει σκοράρει και στα 6 πρώτα ματς της Premier League, ενώ έφτασε συνολικά τα 100 γκολ στο «Etihad Stadium».

Επίσης, με το 8-0 η Σίτι βρίσκεται στην πρώτη επτάδα των ομάδων που έχουν πετύχει τις ευρύτερες νίκες στο «Νησί». Δείτε εδώ τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Premier League:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024