Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη στο φινάλε η Βιγιαρεάλ

Νίκη στο φινάλε η Βιγιαρεάλ

Με δύο γκολ από το 77' και μετά, η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 2-0 εντός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Η Βιγιαρεάλ κυριάρχησε στο «Θεράμικα» της Βαγιαδολίδ, έχοντας και την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά χρειάστηκε ένα γκολ – πέναλτι του Σάντι Καθόρλα στο 77′ για να λύσει το γόρδιο δεσμό στην άμυνα της Βαγιαδολίδ. Ο Οντιβέρος το δεύτερο γκολ στο 89′.

Η Βιγιαρεάλ είχε εξ’ αρχής τον έλεγχο του αγώνα με την Βαγιαδολίδ να προσπαθεί να «χτυπήσει» στην κόντρα. Έκανε, μάλιστα, την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Ασένχο να μπλοκάρει το σουτ του Τρέχο. Ο Καθόρλα απάντησε στο 32′ με ένα σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα του Μασίπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ μπήκε αποφασισμένη να πιέσει και το έκανε μην αφήνοντας την Βαγιαδολίδ να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ο Μασίπ απέκρουσε το σουτ του Εκαμπί στο 70′. Στο 76′ η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καθόρλα.

Η Βαγιαδολίδ αποφάσισε να βγει μπροστά, μήπως και καταφέρει να ισοφαρίσει αλλά τελικά δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Οντιβέρος στο 84′.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024