Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : H πρώτη ελληνική ομάδα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok

Ολυμπιακός : H πρώτη ελληνική ομάδα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα από την Ελλάδα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok με επίσημο λογαριασμό

Συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα TikTok με επίσημο λογαριασμό. Πρόκειται για μία εφαρμογή βίντεο με 680 εκατ. ενεργούς χρήστες τον μήνα παγκοσμίως.

Ομάδες ευρωπαϊκά μεγαθήρια όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ιντερ, Ντόρτμουντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα έχουν verified account στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Το TikTok είναι εφαρμογή για iOS και Android, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία και κοινοποίηση μικρών κωμικών και μη βίντεο. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2017 από την ByteDance, για αγορές εκτός της Κίνας. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μουσική και βίντεο σύντομης διαρκείας και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του κόσμου.

Το 2018, η εφαρμογή απέκτησε σημαντική δημοτικότητα. Για τον Οκτώβριο του 2018, στις ΗΠΑ η εφαρμογή TikTok είχε τον μεγαλύτερο αριθμό λήψεων από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.Το 2019 είναι διαθέσιμο σε πάνω από 150 αγορές και 75 γλώσσες. Τον Φεβρουάριο του 2019, οι εγκαταστάσεις των TikTok και Douyin ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο σε παγκόσμιο επίπεδο, εξαιρουμένων των εγκαταστάσεων της εφαρμογής σε συσκευές Android στην Κίνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024