Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο μουσείο... αιδοίου είναι γεγονός

Το πρώτο μουσείο… αιδοίου είναι γεγονός

Εκεί, θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και άλλες διοργανώσεις σχετικά με τον γυναικείο κόλπο

Ένα μουσείο αφιερωμένο στον… γυναικείο κόλπο πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στη Μεγάλη Βρετανία.

Η έδρα του θα είναι το Λονδίνο ενώ αναμένεται να δεχτεί το κοινό για πρώτη φορά στις 16 Νοεμβρίου. Για την κατασκευή του συγκεντρώθηκαν 50.000 λίρες έπειτα από τη διεξαγωγή crowdfunding.

Σύμφωνα με το BBC, στόχος των ιδρυτών είναι να παρέχει εκπαίδευση και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την υγιεινή του αιδοίου αλλά και να ανατρέψει τα ταμπού που συνδέονται με αυτό.

Παγκοσμίως χαρακτηρίζεται ως το «πρώτο στον κόσμο που θα είναι αφιερωμένο στη γυναικεία ανατομία». Εκεί, θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και άλλες διοργανώσεις σχετικά με τον γυναικείο κόλπο.

Απάντηση… στον φαλλό που βρίσκεται στην Ισλανδία

Την ιδέα για την ανέγερσή του είχε η επιμελήτρια εικαστικών εκθέσεων, Φλόρενς Σρέχτερ, η οποία το 2017 αποφάσισε να κάνει πράξη την ιδέα της παίρνοντας αφορμή από ένα μουσείο ειδικά αφιερωμένο στον φαλλό που βρίσκεται στην Ισλανδία.

[Η Φλόρενς Σρέχτερ / Πηγή: BBC]

«Πρόκειται για ένα υπέροχο σημείο του γυναικείου σώματος. Είναι μια φανταστική ευκαιρία να διαδοθεί το μήνυμα πως δεν υπάρχει τίποτα επαίσχυντο ή προσβλητικό αναφορικά με τα τμήματα αυτά του γυναικείου σώματος» τόνισε η Σρέχτερ.

Η Ζόε Γουίλιαμς, ο οποίος έχει αναλάβει το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση για το νέο εγχείρημα, δήλωσε στο BBC πως «μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι από τον αριθμό των πολιτών που μας λένε πόσο καλή ιδέα είναι».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλα τα φύλα, καθώς -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι επικεφαλής του- «δεν είναι γυναίκα όποια έχει κόλπο και δεν έχει κάθε γυναίκα κόλπο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024