Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίτορ Περέιρα: «Το VAR δίνει ώθηση στον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα»

Βίτορ Περέιρα: «Το VAR δίνει ώθηση στον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα»

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους για το VAR και ανέφερε πως η χρησιμοποίησή του μέχρι τώρα είναι θετική

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, μετά το τέλος της συνάντησης με τους φορείς του ποδοσφαίρου, μια συνάντηση υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη, δήλωσε ικανοποιημένος τόσο απ’ όλα όσα ειπώθηκαν, όσο και από τη χρησιμοποίηση του VAR έως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τόνισε ότι υπάρχει θετικός αντίκτυπος και αυτό θα φέρει και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα, αλλά υπογράμμισε πως πάντα υπάρχει ο χώρος για να γίνουν βελτιώσεις σε κάθε πρότζεκτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Μέλο Περέιρα:

Για τη συνάντηση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση. ‘Ηταν θετική η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν ικανοποιητική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR».

Για τη χρήση του VAR: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγαμτα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του βαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να το πω δημόσια, αυτό που μπορώ να πω είναι ένα προτζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024