Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα χρώματα του Champions League το Καραϊσκάκη (pics)

Στα χρώματα του Champions League το Καραϊσκάκη (pics)

Η πειραϊκή ΠΑΕ ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τη φυσούνα του φαληρικού γηπέδου, η οποία έχει στολιστεί στα χρώματα του Champions League.

Σε ρυθμούς… Τότεναμ κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα, ενόψει του αποψινού αγώνα με τους Πετεινούς.

Το Γ. Καραϊσκάκης έχει «στολιστεί» στα χρώματα του Champions League και στις 19:55 θα… κουνηθεί το σεντόνι με τα αστέρια στο κέντρο του φαληρικού γηπέδου.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λίγες ώρες πριν την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης με την Τότεναμ, ανέβασε στα social media τις σχετικές φωτογραφίες από τη φυσούνα, η οποία είναι στολισμένη στα χρώματα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με τον Ολυμπιακό να φοράει το ευρωπαϊκό του κουστούμι και να ετοιμάζεται για μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Το «κάστρο» του Ολυμπιακού θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος των Πειραιωτών θα δώσει δυναμικό «παρών», μετατρέποντας το γήπεδο σε… καμίνι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024