Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν έκανε το καθήκον της (3-0)

Η Μπάγερν έκανε το καθήκον της (3-0)

Ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν μέσα στο Μόναχο για 80 λεπτά, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε με τους Βαυαρούς να παίρνουν τελικώς τη νίκη με 3-0 στον όμιλο του Ολυμπιακού

Αν υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρώτη θέση του Α’ Ομίλου, του ομίλου δηλαδή στον οποίο κληρώθηκε ο Ολυμπιακός τότε είναι η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί λόγω… φανέλας και Ιστορίας φιγουράρουν η μεγάλη δύναμη του γκρουπ. Στο χορτάρι βέβαια, η ομάδα του Κόβατς τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Μόναχο (3-0).

Ναι μεν, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες και τα δοκάρια (τρία τον αριθμό) αλλά οι Σέρβοι αμύνονταν μαζικά και μέχρι το 80′ το σκορ ήταν εύθραυστο. Ήταν 1-0 από το 34′ και οι Ερυθρόλευκοι στις αντεπιθέσεις έμοιαζαν ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

Ο killer των Γερμανών όμως, Ρόμπεν Λεβαντόφσκι, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης «σκότωσε» τον Ερυθρό «γράφοντας» το 2-0 που φέρνει την Μπάγερν στο ρετιρέ της βαθμολογίας του ομίλου με το «καλησπέρα»!

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε 20ο λεπτό, όταν ο Κουτίνιο κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο. Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, συγκεκριμένα στο 34′ μετά από υπέροχη σέντρα του Πέρισιτς από τα αριστερά, ο Κομάν από κοντά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 1-0. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη, η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε. Στο 65′ ο Πέρισιτς με λόμπα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια της φάσης η προσπάθεια του Λεβαντόφσκι ήταν άστοχη.

Ο γόρδιος δεσμός όμως λύθηκε τελικά στο 80′. Κι ενώ οι Σέρβοι είχαν «αγγίξει» το 1-1, ο Πολωνός διεθνής σταρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και «έγραψε» το 2-0!

Στο 90′ Μίλερ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους Γερμανούς κάνοντας το Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας 3-0.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024