Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Αποδείξαμε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα»

Μαρτίνς: «Αποδείξαμε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε υπέροχη την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ, ενώ στάθηκε στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά το 0-2.

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ (2-2), σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φτάσει και στη νίκη.

Οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 30′, αντέδρασαν και χάρη στα γκολ των Ποντένσε (44′) και Βαλμπουενά (52′) έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Στην αντίδραση αυτή στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως μέσω αυτής αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

«Αρχίσαμε πολύ δυνατά, με προσωπικότητα και ένταση, δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά στην συνέχεια αποδείχτηκε ξανά πως όταν κάνεις λάθος απέναντι σε τέτοιες ομάδες, το πληρώνεις ακριβά. Κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε, συνεπώς το 2-0 ήταν δίκαιο εκείνη την στιγμή.

Όμως αντιδράσαμε πολύ θετικά και με χαρακτήρα. Καταφέραμε να μειώσουμε, παίξαμε με ψυχή και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το επίπεδό της.

Όταν χάνεις με 2-0 από την Τότεναμ, που έχει τέτοια ποιότητα και τέτοιον προπονητή, και μόνο που καταφέρνεις να αντιδράς και να φτάνεις στο 2-2 αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και είχαμε μια ακόμη μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού πλέον στον όμιλο: «Δεν αλλάζει τίποτα για μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε έναν όμιλο όπου υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί. Όμως είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε δημιουργήσει τη νοοτροπία να θέλουμε και να περιμένουμε πολλά από την ομάδα μας.

Γι’ αυτό ίσως θα θέλαμε κάτι παραπάνω σήμερα. Υπάρχουν δύο φαβορί στον όμιλο, αλλά εμείς θα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τον Ματιέ Βαλμπουενά και την απόδοσή του είπε: «Είναι αποτέλεσμα του πόσο επαγγελματίας είναι. Είναι άψογος επαγγελματίας και προσωπικότητα και δεν είναι τίποτα τυχαίο».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024