Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά - υπερπαραγωγή

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά – υπερπαραγωγή

Πρόκειται για prequel της πολύ επιτυχημένης κινηματογραφικής τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η αμερικανική κολοσσιαία εταιρεία Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι μέσα σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία για την τηλεοπτική μεταφορά της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Η σειρά του τηλεοπτικού στούντιο της Amazon αναμένεται να είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή καθώς θα κοστίσει τουλάχιστον ένα δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με την Amazon Studios, η προπαραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Όκλαντ «μέσα στους επόμενους μήνες».

Η υπόθεση θα τοποθετείται πριν τα γεγονότα των ταινιών

Ήδη η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι η σειρά θα προβάλλεται για αρκετές σεζόν και η δράση της θα τοποθετείται πολύ καιρό πριν από τα γεγονότα που καταγράφονται στις ομότιτλες ταινίες του Πίτερ Τζάκσον.

Ο Τζάκσον δεν έχει άμεσα ανάμειξη στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος φαντασίας του βρετανού συγγραφέα Τόλκιν παρότι τον περασμένο χρόνο ευχήθηκε στους δημιουργούς της τα καλύτερα και δήλωσε διαθέσιμος σε περίπτωση που χρειαστούν συμβουλές.

Η Amazon έχει επιβεβαιώσει ότι τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του «Τζουράσικ Παρκ 2: Χαμένος Κόσμος», ο Χουάν Μπαγιόνα.

Η Amazon προσβλέπει στο να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής τριλογίας, που επίσης είχε γυριστεί στην Νέα Ζηλανδία και είχε συμβάλλει στην ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και της απασχόλησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024