Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σισέ: «Είμαστε νέα ομάδα, αλλά θα παλέψουμε σαν οικογένεια»

Σισέ: «Είμαστε νέα ομάδα, αλλά θα παλέψουμε σαν οικογένεια»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Τότεναμ, όπου δήλωσε ότι η ομάδα θα παλέψει ενωμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (18/9, 19:55) για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παπέ Αμπού Σισέ εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, λέγοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Σισέ:

Την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, πέρσι έπαιξε στο Europa League. Πως βιώνει την προετοιμασία για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League; «Την πρώτη χρονιά ήμουν εκτός λίστας και πέρσι στο Europa. Αυτό είναι αλήθεια. Φέτος είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση. Είμαι έτοιμος να δικαιώσω τον προπονητή μου».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος που παίζω στον Ολυμπιακό και θα αγωνιστών στο Champions League. Έχω κάνει πρόοδο και είμαι αρκετά ώριμος. Μπορώ να ανταπεξέλθω στην πίεση και την πρόκληση. Θέλω να προχωρήσω και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Για το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες δεν έχουν εμπειρία από το Champions League: «Οι περισσότεροι από εμάς είναι η πρώτη μας εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση. Μια ομάδα γεμάτη νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανυπομονούν να έρθει η στιγμή να παίξουμε.

Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Ανυπομονούμε γι’ αυτή τη στιγμή. Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε ως εδώ. Δουλέψαμε πολύ και θέλουμε να δείξουμε ότι δίκαια φτάσαμε ως εδώ και είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Θέλουμε να γεμίσουν το γήπεδο και είναι δίπλα μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σαν μια οικογένεια. Όλοι μαζί, όπως κάνουμε πάντα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024