Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μόουρα: «Ακόμα θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης»

Μόουρα: «Ακόμα θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης»

Ο Λούκας Μόουρα επιστρέφει ως παίκτης της Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Βραζιλιάνο άσο να θυμάται με δέος την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο φαληρικό στάδιο, ως μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (18/9, 19:55) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχημένη της πορεία.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Τότεναμ, Λούκας Μόουρα θυμήθηκε την τελευταία φορά που έζησε την «καυτή» ατμόσφαιρα του φαληρικού σταδίου, ως παίκτης της Παρί Σεν Ζεμέν, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν την πίεση του κόσμου.

Ο Μόουρα ήταν παίκτης της Παρί τη σεζόν 2013-2014, όταν η γαλλική ομάδα είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα της σεζόν 2013-2014, σε ένα παιχνίδι που οι Παριζιάνοι είχαν επιβληθεί με σκορ 4-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ:

«Θυμάμαι τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα στο στάδιο. Ήταν πολύ ζωντανό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ παραδοσιακή ομάδα. Οι οπαδοί τραγουδούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οπότε σίγουρα θα σπρώξουν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε πίεση. Να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.

Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία, αλλά έχω πίστη στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε σε μια δύσκολη και σκληρή έδρα. Μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθουμε όλοι καλά μετά τα τέσσερα γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ευελπιστώ να φτάσουμε πάλι μέχρι τον τελικό, αλλά αυτό χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για την κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024