Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας!» (pic)

Μαρτίνς: «Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας!» (pic)

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει της μεγάλης μάχης με την Τότεναμ για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα… αστέρια του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα με την Τότεναμ (18/9).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για την σπουδαία αναμέτρηση με τη βρετανική ομάδα και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν πάθος και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, το βράδυ της Τρίτης με ανάρτησή του στα social media κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα στη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ . «Αύριο θα ακούσουμε ξανά τον ύμνο του Champions League στο Γ. Καραϊσκάκης. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να τα καταφέρουμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι με την Τότεναμ είναι sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να… εξαφανίζει τα εισιτήρια για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League σε χρόνο-ρεκόρ και να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του τον Πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες της ομάδας.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά σπουδαία ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε την ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς:

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024