Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις η Ίντερ (1-1)

Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις η Ίντερ (1-1)

Η Ίντερ γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα από την Σλάβια Πράγας, με τον Νικολό Μπαρέλα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 92', ξεκινώντας όμως με το αριστερό τις υποχρεώσεις της για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σλάβια Πράγας «ψαλίδισε» τις ελπίδες της Ίντερ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από την δραματική ισοπαλία (1-1) των δύο ομάδων στο Μιλάνο, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ιταλική ομάδα γλίτωσε την ήττα στο 92′, ισοφαρίζοντας τους Τσέχους στις καθυστερήσεις.

Η Ίντερ ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κολάρ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ντ’ Αμπρόσιο πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή, αλλά ο Τσέχος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

Οι «νερατζούρι» πίεσαν τους Τσέχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν κενούς χώρους στην αντεπίθεση. Το ημίχρονο τελείωσε με τοις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να χάνει μια ακόμη ευκαιρία ύστερα από την  εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Κολάρ, πρώτα στο γέμισμα-σουτ του Σένσι κι εν συνεχεία στο ριμπάουντ του Μαρτίνες.

Η Ίντερ έχανε τις ευκαιρίες αλλά η Σλάβια ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Στο 64′ ο Ολαγίνκα πάσαρε στον Ζελενί, αυτός σούταρε ανενόχλητος μέσα απ’ την περιοχή, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε και ο φορ των Τσέχων στο ριμπάουντ σκόραρε από κοντά.

Στο 70′ η Σλάβια άγγιξε το 0-2 με τον Μάζοπουστ να αστοχεί αμαρκάριστος από την μικρή περιοχή. Η Ίντερ ενέτεινε τις προσπάθειες για ισοφάριση, με τον Κόντε να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τους Μπαρέλα και Πολιτάνο. Οι «νερατζούρι» έχαναν ευκαιρίες, αλλά δεν έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα…μέχρι και το 92′.

Σε εκείνο το λεπτό, η «χρυσή» αλλαγή του Ιταλού allenatore, Νικολό Μπαρέλα επωφελήθηκε από την εκτέλεση φάουλ του Σένσι, η οποία βρήκε στο δοκάρι και λύτρωσε την ομάδα του με κοντινό σουτ. Το τελικό 1-1 άφησε πικρία τόσο στην Ίντερ, της οποίας δυσκολεύει η προσπάθεια για πρόκριση στους «16», όσο και και στους Τσέχους που πλησίασαν σε ένα μεγάλο «διπλό».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024