Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο τον γνωρίσαμε αρχικά στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, Master Chef.

Ο ίδιος μετέπειτα έκανε δική του εκπομπή στην τηλεόραση στον ΑΝΤ1 και αργότερα στον ΣΚΑΙ. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πολλά και μίλησε γιατί πλέον δεν θα ξαναγύριζε ως κριτής στο Master Chef.

«Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι ήθελα να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν τα βρήκαμε και γι’ αυτό πήγαμε στον ΣΚΑΙ. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι, το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πρότζεκτ όλη αυτή τη 10ετή πορεία της τηλεόρασης και ποτέ δεν έκατσε κάτι. Αλλά φέτος είναι η χρονιά μας. Μιλάμε για μια παραλλαγή του Food n’ Friends, θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, θα είναι όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες… »

«Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το κόνσεπτ, πάλι θα έχουμε καλεσμένους, χαλαρή κουβέντα, μαγειρική, φαγητό… Δεν ζήλεψα που πέρυσι δεν έκανα το MasterChef. Αν ζήλευα, θα το είχα κάνει, θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα, είχα κουραστεί και δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω αυτό το κόνσεπτ άλλο. Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που θέλανε να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε τις δηλώσεις του:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RxYefyv7SnY

Γράψτε το σχόλιό σας