Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύσκεψη στη ΓΓΑ για το VAR συγκάλεσε ο Αυγενάκης

Σύσκεψη στη ΓΓΑ για το VAR συγκάλεσε ο Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκάλεσε σύσκεψη την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στα γραφεία της ΓΓΑ με θέμα την εφαρμογή του VAR.

Σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με θέμα την εφαρμογή του VAR συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στις 11:00 και θα λάβουν μέρος οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

H ενημέρωση του υπουργείου:

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκαλεί σύσκεψη στη ΓΓΑ, για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00, με θέμα: «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1 καθώς και ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024