Σοβαρή διαμάχη που όπως φαίνεται θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους διοικούντες την Γιουβέντους και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Η Βέκια Σινιόρα συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι την εκβίαζε η curva για ειδική διαχείριση αναφορικά με τα εισιτήρια, αλλά και για παραβατικές συμπεριφορές των tifosi. Οι έρευνες στο Τορίνο αποκάλυψαν ότι οι οπαδοί απειλούσαν την διοίκηση, ότι θα τραγουδούν ρατσιστικά συνθήματα στους αγώνες αν δεν τους επιτρέπουν να αγοράσουν πιο φθηνά πακέτα εισιτηρίων με σκοπό να τα μεταπωλούν βγάζοντας κέρδος.

Η αστυνομία μάλιστα προχώρησε σε 12 συλλήψεις για τις άνωθεν κατηγορίες, αλλά και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και βία. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται «μεγάλα κεφάλια» των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας όπως οι Drughi, Tradizione-Antichi valori, Viking, Nucleo 1985.

Ο εσωτερικός πόλεμος παίρνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς η ίδια η ομάδα αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη καθώς η κατάσταση ξέφυγε πλήρως του ελέγχου της.

Με λίγα λόγια, από ότι έχει γίνει γνωστό έως τώρα, οι σύνδεσμοι κατέφευγαν σε εκβιασμό όταν διαπίστωσαν πως  χάνεται ο έλεγχός τους στη διαχείριση των εισιτηρίων και εκφόβιζαν το κλαμπ ότι θα είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο