Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσπασε την κατάρα ο Ιντέγε: Σκόραρε μετά από 575 μέρες

Εσπασε την κατάρα ο Ιντέγε: Σκόραρε μετά από 575 μέρες

Ο Αφρικανός επιθετικός έκανε το 4-0 στον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό, με τον Νιγηριανό σέντερ φορ να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τις 17 Φεβρουαρίου του 2018!

Το πρώτο του γκολ μετά από 18 μήνες πέτυχε ο Μπράουν Ιντέγε, με τον Νιγηριανό φορ να κάνει το 4-0 στον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Ο Αφρικανός επιθετικός είχε να σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι περισσότερα από 2 χρόνια και συγκεκριμένα τον αγώνα της Μάλαγα με την Βαλένθια για την La Liga.

Ο έμπειρος άσος χρειάστηκε 7 παιχνίδια για να καταφέρει να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αρη, με τον Μπράουν Ιντέγε να ανοίγει λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα και να σπάει την «κατάρα» που τον ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια.

Στο 64’ ο Ντιγκινί έφυγε στην κόντρα, γύρισε την μπάλα στον Ιντέγε, αυτός προσποιήθηκε με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και προκαλώντας… παροξυσμό στους φιλάθλους του Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ιντέγε έβαλε τέλος στην αφλογιστία 575 ημερών και επέστρεψε στα γκολ μετά τις 17 Φεβρουαρίου του 2018, όταν είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της Μάλαγα στην ήττα από την Βαλένθια με 2-1, για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024