Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώνης: «Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης»

Δώνης: «Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άρη, ο Γιώργος Δώνης άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως αύριο θα μιλήσει με Νταμπίζα και Αλαφούζο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία των πράσινων, μετά την συντριβή της ομάδας του από τον Άρη με 4-0.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως θα μιλήσει την Δευτέρα με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα κι εν συνεχεία θα λάβει τις αποφάσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου:

«Μίλησα με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου, δε θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα και στους ποδοσφαιριστές πως θα αφήσω να περάσει το βράδυ και θα κάνω μια κουβέντα με τον Νταμπίζα και τον πρόεδρο. Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ο Παναθηναϊκός για μένα δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, είναι ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω. Δυστυχώς τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα. Μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα.

Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό. Αλλά δυστυχώς τα κάνουμε. Αυτό μας επηρεάζει και στα υπόλοιπα κομμάτια γιατί δείχνουμε μια εικόνα ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Μιας ομάδας με τεράστια κενά. Αυτό το πράγμα δεν αντιπροσωπεύει κανέναν, ούτε τους προπονητές, ούτε τους ποδοσφαιριστές. Και ιδιαίτερα τον σύλλογο.

Ήθελα να ξέρουν οι παίκτες και το πώς αισθάνομαι και τι σκέψεις έχω. Θα πρέπει όλα αυτά να συζητηθούν με ψυχραιμία».

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024