Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς… κόσμο, αλλά με 200 άτομα ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς… κόσμο, αλλά με 200 άτομα ο ΠΑΟΚ!

Παρά την ανακοίνωση του Ατρομήτου ότι δεν θα ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους, περισσότεροι από 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο του Περιστερίου και παρακολουθούν κανονικά το παιχνίδι…

Μπορεί την περασμένη Πέμπτη ο Ατρόμητος να είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει θύρα για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν κανονικά οπαδοί του Δικεφάλου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Περισσότεροι από 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και παρακολουθούν από κοντά τον αγώνα της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα με την αντίστοιχη του Γιάννη Αναστασίου για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, παρά την ανακοίνωση του Ατρομήτου, μπήκαν κανονικά στο γήπεδο και πήραν θέση στην κερκίδα. Ετσι, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι αψήφησαν τη σχετική ανακοίνωση των γηπεδούχων…

Είναι απορίας άξιο πως μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φέρουν κανονικά διακριτικά της αγαπημένης τους ομάδας, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος, όπως είχε ξεκαθαρίσει, δεν θα άνοιγε θύρα για τους φίλους του Δικεφάλου.

Για την ιστορία, ο Ατρόμητος στην ανακοίνωσή του, η οποία κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων, είχε αναφέρει: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος προχωρά σε διευκρίνιση σχετικά με την πώληση εισιτηρίων του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Γίνεται γνωστό ότι δεν θα ανοίξει θύρα για φιλοξενούμενους οπαδούς και επομένως η αγορά εισιτηρίων από φιλάθλους του ΠΑΟΚ δεν θα είναι εφικτή κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024