Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητος ο ΟΦΗ, παρέσυρε και τον Παναιτωλικό (3-1)

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ, παρέσυρε και τον Παναιτωλικό (3-1)

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παναιτωλικού με σκορ 3-1, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Τσιλιανίδη και Μάνο.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να νικάει 3-1 τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» και να φτάνει στους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για ακόμα ένα παιχνίδι οι Τσιλιανίδης και Μάνος, οι οποίοι έφτασαν αμφότεροι τα 3 γκολ στη φετινή Super League 1. Καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση έπαιξε η αψυχολόγητη ενέργεια του Μιμίτο, ο οποίος αποβλήθηκε και άφησε με 10 ποδοσφαιριστές τους Αγρινιώτες από το 29ο λεπτό.

Καλύτερος ο ΟΦΗ, με 10 ο Παναιτωλικός

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και να κλείνει στα «καρέ» του τον Παναιτωλικό, με τον Μάνο να απειλεί για πρώτη φορά με κεφαλιά στο 9′, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στον Παναιτωλικό από την αριστερή πλευρά, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα.

Μετά το εικοσάλεπτο, η ομάδα του Λουίς Κάστρο προσπάθησε να πιέσει, αλλά ο Μιμίτο άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, με τον χαφ των φιλοξενούμενων να χτυπά εκτός φάσης τον Νέιρα και να αποβάλλεται. Ο Σίμος πέρασε στο παιχνίδι τον Μπράουν στη θέση του Κοροβέση στο 33΄, ο οποίος ζήτησε αλλαγή.

Ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε ακόμα περισσότερο, προσπαθώντας απλώς να απειλήσει στην κόντρα. Στο 45′ από καλή θέση ο Μάνος, δεν κατάφερε να κάνει καλό τελείωμα, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

2 γκολ ο ΟΦΗ μέσα σε 7 λεπτά, μείωσε ο Παναιτωλικός

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να παίζει χωρίς κλασικό φορ, με τους Ντουάρτε και Ντάλσιο να αποτελούν ουσιαστικά το επιθετικό δίδυμο των Αγρινιωτών. Στο 54΄ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, με το σουτ του Σεμέδο να αποκρούεται από  τον Κνετ, αλλά τον Τσιλιανίδη να παίρνει  το «ριμπάουντ», σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Εφτά λεπτά αργότερα, ο Μάνος βγήκε τετ α τετ με τον Κνετ και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, φέρνοντας σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση τους γηπεδούχους. Και όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, με τον Μοράρ να μειώνει στο 69′, ύστερα από ωραία μπαλιά του Αγιρίμπι.

«Καθάρισε» με τον συνήθη ύποπτο Τσιλιανίδη ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πάγωσε τον ρυθμό του παιχνιδιού στη συνέχεια, διαχειρίστηκε έξυπνα το προβάδισμά του και πέτυχε και τρίτο γκολ στο 86′, καθαρίζοντας το παιχνίδι. Ο Τσιλιανίδης σούταρε, η αλλαγή του Κνετ, Γιαννακόπουλος, δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και  εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του, για το 3-1 των γηπεδούχων. Τίποτα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά, με τους «Ομιλήτες» να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους σε τρία παιχνίδια, συνεχίζοντας την εκπληκτική τους πορεία. Αντίθετα ο Παναιτωλικός παραμένει στο μηδέν, έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024