Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια πετυχημένη παρουσιάστρια, μητέρα και σύζυγος.

Σε συνέντευξή της που έδωσε στο περιοδικό «Celebrity» η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε πολλά. Μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες μετά από αυτή, όσο και στον άντρα της ζωής της, Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισε σε εκείνον.

https://www.instagram.com/p/B0MNgpHIitm/

Γιατί ξεχώρισες τον Θοδωρή;
Δεν τον ξεχώρισα εγώ, αυτός με ξεχώρισε. Είχε σπάνια χαρακτηριστικά: είχε ευθύτητα και ειλικρίνεια σε όλα, ήταν πολύ ξεκάθαρος από την αρχή, υπήρχε ροή, απίστευτη επικοινωνία και μια τρομερά μεγάλη αίσθηση οικειότητας. Ένιωθα ότι τον ήξερα χρόνια. Περίμενα να κάνει κάτι άστοχο και δεν το έκανε. Περίμενα να πει κάποια βλακεία και δεν την έλεγε. Ήταν όλα σωστά. Είναι αρσενικό παλαιάς κοπής, έχει ήθος, αρχές και έναν υπέροχο τρόπο να αναλαμβάνει ευθύνες και να χειρίζεται καταστάσεις. Και σίγουρα στο υποσυνείδητο παιχνίδι εξουσίας που μπορεί να παίζω και εγώ μερικές φορές με τις σχέσεις μου, δεν έχω καταφέρει να κερδίσω ακόμη.

https://www.instagram.com/p/BxKf01EgCl2/

Θεωρείς τον εαυτό σου εύκολο ή δύσκολο άνθρωπο;
Δύσκολο. Και πολύ μάλιστα. Το έχω αποδεχτεί όμως, όπως το έχουν αποδεχτεί και οι άνθρωποι που με αγαπούν.

Τι πιστεύεις ότι τους δυσκολεύει περισσότερο;
Θα πρέπει να απαντήσουν εκείνοι. Νομίζω ότι είναι ο τρόπος που μερικές φορές σκέφτομαι τα πράγματα, η ανάλυση και η οπτική μου. Είμαι άνθρωπος που θέλω να το συζητήσω το θέμα, να μην το κρύψω κάτω από το χαλάκι. Είμαι και λίγο εγωίστρια. Αν μουτρώσω, δεν χαλαρώνω εύκολα. Περιμένω από τον άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση. Πλέον το αναγνωρίζω και προσπαθώ να αλλάξω. Αλλά είναι δύσκολο να το καταφέρεις αυτό.

https://www.instagram.com/p/Bt3C0w4g5YS/

Γράψτε το σχόλιό σας