Με τον πιο αστείο τρόπο ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας το φύλο του μωρού που περιμένει με τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη.

View this post on Instagram

“2nd year done, 98 to go! 💪🏽❤️” __________________________________________________ Τα χρόνια περνάνε νεράκι και όλα είναι ακόμα πιο ωραία ✌🏾 Να γελάτε παιδιά, να κάνετε ένα βήμα πίσω στους καβγάδες, να λέτε μια καλή κουβέντα και ένα μυστικό: Να της πηγαίνετε τάπερ με σπιτικό φαγητό στην δουλειά!! ΑΧΑΣΤΟ! 😂 Trust me 😅❤️ __________________________________________________ #couplegoals #2nd #anniversary #somuchfun #❤️

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on

Ο παρουσιαστής χθες το βράδυ βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος για τη σεζόν 2019-2020 του ΑΝΤ1 καθώς ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού και εκεί βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει την αποκάλυψη!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς λοιπόν ο παρουσιαστής πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και ανάρτησε την εικόνα, κρατώντας μια επιταγή στα χέρια του που εκεί αποκάλυψε όχι το ποσό αλλά το… φύλο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε μέσω της λεζάντας πως η σύζυγος του, Αρετή Θεοχαρίδη περιμένει κοριτσάκι!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Έρχεται κόρη.. Θα τα πληρώσω όλα.. Αξία; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Να τους ζήσει!

Γράψτε το σχόλιο σας