Αντιπροσωπεία των παικτών του Άρη έδωσε το παρών στο περίπτερο της ΠΑΕ στην ΔΕΘ, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς φίλους της ομάδας.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα των Κίτρινων λέγοντας ότι… «δεν κάναμε τα παιχνίδια που θέλαμε, δεν ξεκινήσαμε καλά και χάσαμε τους βαθμούς. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμη, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Εκτιμώ με μια νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα πάρουμε μπρος».

Ο Σουηδός άσος μίλησε ακόμα και για την αγωνιστική κατάστασή του δεδομένου του ότι δεν έχει σταματήσει να παίζει από την περασμένη άνοιξη. «Ως επαγγελματίας πρέπει να προετοιμάσεις το σώμα σου για να αντέξεις ακόμα και 2-3 χρόνια συνεχόμενα.

Θέλω να παίζω, θέλω να αντέχω για 90 λεπτά και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος, γιατί έτσι πρέπει αν θέλω να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου: «είναι μεγάλη χαρά για μας, είναι κάτι φανταστικό και δείχνει το μέγεθος της ομάδας. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν. Σ’ αυτά τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας