Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρυπίδης: «Ναυάγησε του Γκούτι, μετά τον Παναθηναϊκό οι οριστικές αποφάσεις»

Καρυπίδης: «Ναυάγησε του Γκούτι, μετά τον Παναθηναϊκό οι οριστικές αποφάσεις»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης τόνισε ότι οι συζητήσεις με τον Γκούτι ναυάγησαν, με τους Κίτρινους να στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις – Με Τερζή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αρης προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Ελλάδα τον Γκούτι, αλλά ο Ισπανός προπονητής φέρεται να ζητάει 800-850 χιλιάδες ευρώ, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θοδωρής Καρυπίδης, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο περίπτερο της ομάδας στην 84η ΔΕΘ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι συζητήσεις με τον Γκούτι ναυάγησαν, με τους Κίτρινους να στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Αρης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα παραταχθεί με τον Τερζή στον πάγκο του και στη συνέχεια θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, ναυάγησε με τον Γκούτι, πάμε παρακάτω. Θα πάμε με Τερζή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε», τόνισε στις δηλώσεις του στο Yellow Radio, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα γυρίσει ο τροχός και ο Αρης θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

«Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει… Θέλει υπομονή. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει! Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, παρακολουθώ συχνά τις προπονήσεις και βλέπω τι γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε, αλλά το θέμα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024