Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Ωνάση: Η αινιγματική δήλωση που έκανε έλληνας ηθοποιός

Αθηνά Ωνάση: Η αινιγματική δήλωση που έκανε έλληνας ηθοποιός

Ο Σταμάτης Φασούλης, που θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση, μίλησε για τον μεγάλο επιχειρηματία αλλά και για την κόρη του, Αθηνά.

Ο Σταμάτης Φασουλής, που ενσαρκώνει τον θρυλικό Αριστοτέλη Ωνάση σε παράσταση αφιερωμένη στην ζωή του, παραχωρώντας μία συνέντευξη στην Φωλιά των Κου Κου, μίλησε για τον ρόλο του, τον ίδιο τον επιχειρηματία αλλά προχώρησε και σε μία μάλλον… αινιγματική δήλωση για την κόρη του, Αθηνά Ωνάση.

Μαζί του μίλησαν και οι συμπρωταγωνίστριες της παράστασης, Κατερίνα Παπουτσάκη και Δήμητρα Ματσούκα, η οποία θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι.

«Η ύβρις και η κάθαρση στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση»

Μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Φασούλης ανέφερε, μιλώντας για την πυρετώδη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση: «Ο Ωνάσης τα ήθελε όλα. Κι αν θέλεις αυτό είναι η ύβρις, αν υπάρχει μια ύβρις και μια κάθαρση στην παράσταση αυτό είναι, ότι τα ήθελε όλα.

Δεν του αρκούσε τίποτα παρά το παν. Και αυτό νομίζω πλήρωσε με τον τρόπο που το πλήρωσε και αν το πλήρωσε. Μου παίρνει περίπου μισή ώρα να μεταμορφωθώ. Δεν ξέρω αν ποτέ θα επανέλθω στο φυσιολογικό.

Οι επιχειρήσεις με το αίσθημα μπλέκονταν τόσο πολύ για τον Αριστοτέλη Ωνάση, που δεν ήξερε αν το συναίσθημά του ήταν για τις επιχειρήσεις ή τις κατακτήσεις.».

Η δήλωση του ηθοποιού για την Αθηνά Ωνάση

«Αν η Αθηνά Ωνάση θέλει να έρθει να δει την παράσταση, καλώς να έρθει» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι «δεν νομίζω ότι την αφορά, δυστυχώς, η Ελλάδα. Μπορεί να κάνω και λάθος για την κυρία, αλλά…», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Φασουλής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024