Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μπεκατώρου: Η νέα σεζόν και το μυστικό ομορφιάς της

Μαρία Μπεκατώρου: Η νέα σεζόν και το μυστικό ομορφιάς της

Γεμάτη αποκαλύψεις και όμορφα νέα ήταν η πρώτη συνέντευξη της σεζόν για την Μαρία Μπεκατώρου στη Real News και στην δημοσιογράφο Κορίνα Μανταγάρη. Η νέα τηλεοπτική σεζόν και τα μπότοξ View this post on Instagram Δεν φταίω ,δεν φταις εσυ μπορεί να φταίει το νησί …. @saltwater_gr #mysummer #summertime #makeuplife #lifetime #blessed #ioniansea #myalbum A […]

Γεμάτη αποκαλύψεις και όμορφα νέα ήταν η πρώτη συνέντευξη της σεζόν για την Μαρία Μπεκατώρου στη Real News και στην δημοσιογράφο Κορίνα Μανταγάρη.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν και τα μπότοξ

Επιστρέφεις λαμπερή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες…

Ξεκινώ με πολύ κέφι, γιατί έκανα μεγάλες διακοπές και ξεκουράστηκα. Δόξα τω Θεό, έκανα φέτος πολλές διακοπές… σαν καθηγήτρια. Να σου πω και κάτι; Ήθελα να γυρίσω πίσω. Πήγα στη Σύρο, στην Κεφαλλονιά, στο νησί μου, πήγαμε με τον Αντώνη στη Γαλλία στο Μπορντό – είναι το ταξίδι που πάμε πάντα στο τέλος της σεζόν – στην Πάρο, στην Αντίπαρο, στη Σχοινούσα και στη Φολέγανδρο. Αυτό, όμως, που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι η σκηνή καλοκαιριού που την έχω από μικρή στο μυαλό μου και την είπα φέτος στον άντρα μου. Όταν ήμασταν μικροί στην Κεφαλλονιά παίρναμε το λεωφορείο από το χωριό, για να κατέβουμε στον Μακρύ Γιαλό. Είναι μια φανταστική παραλία και η πιο κοντινή στον χωριό μου. Η εικόνα που έχω στο μυαλό μου είναι την πρώτη ημέρα που μας έφερναν ο μπαμπάς και η μαμά στο νησί, να μας αφήνει το λεωφορείο κοντά στην παραλία και να κατεβαίνουμε τα σκαλιά και την κατηφόρα για να αντικρίσουμε τα γαλάζια νερά του Μακρύ Γιαλού…

Σε απασχολεί η εξωτερική σου εμφάνιση;

Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα καθόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολλές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό dna νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου.

Ο έρωτας και ο γάμος

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τον Αντώνη και ποιο είναι το μυστικό μακροζωίας σε μια σχέση;

 Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό. Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη. Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια.

Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι. Πέρυσι με το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar δεν προλάβαινα. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου πολύ απλά. Νομίζω ότι και σε μια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να απαντάς. Μη συνεχίσεις το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση.

Υπάρχει ζήλια ανάμεσά σας και πώς την αντιμετωπίζετε;

Ο Αντώνης αν ζηλέψει λίγο δεν το δείχνει, εγώ το δείχνω. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν μου συμβαίνει και συχνά, αλλά ακόμα ζηλεύω. Είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας.

Είσαι ρομαντικός άνθρωπος…

Είμαι ρετρό. Παρ’ όλα αυτά, έχω βρει τις ισορροπίες μου και τα καταφέρνω και έχω φέρει τους άλλους στον δικό μου τον κόσμο και το δέχονται.

Ο κόσμος της τηλεόρασης

Έχεις κάνει φιλίες σε αυτό τον χώρο;

Όχι, φιλίες δεν έχω κάνει, γνωριμίες ναι. Έχω πολλούς γνωστούς. Φιλία είναι όταν πάρεις το βράδυ την κολλητή σου και της πει το πρόβλημά σου να ξέρεις ότι θα είναι εκεί για εσένα. Αυτό είναι σπάνιο. Στη δουλειά μας, επειδή υπάρχει δημοσιότητα και προβολή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας προσεγγίσουν άνθρωποι που εκείνη τη στιγμή θέλουν κάτι από εμάς. Είναι στο χέρι μας να προφυλασσόμαστε για να καταλάβουμε ποιοι άνθρωποι είναι εκεί για εμάς και θα είναι και για μια ζωή.

Έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι πολύ τον χώρο που εργάζομαι. Στην τηλεόραση δεν υπάρχουν μυστικά. Το ξέρεις, το αντιλαμβάνεσαι, το καταλαβαίνεις και προχωράς, έτοιμη για να τα αντιμετωπίσεις όλα χωρίς να απογοητεύεσαι. Όταν ήρθα από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και βρέθηκα με τόσο πολύ κόσμο, ένιωσα περίεργα. Ξέρεις, μπερδεύεσαι λίγο, χάνεις την μπάλα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024