Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό

Οι Ασπρόμαυροι την Τετάρτη (11/9, 19:00) θα αντιμετωπίσουν την Ελευθερούπολη Καβάλας στο Παλατάκι και ο Φλεβαράκης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να προπονούνται καθημερινά στο «Παλατάκι» και να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη.

Την Δευτέρα (9/9) το μενού περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μετράει αντίστροφα για το πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν με αντίπαλο την Ελευθερούπολη Καβάλας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Παλατάκι την Τετάρτη (11/9, 19:00) και ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Ο Κώστας Φλεβαράκης θα έχει τη δυνατότητα να σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, ενώ όπως είναι λογικό, θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα ενόψει της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δύο ημέρες αργότερα (13/9, 17:00), ο ΠΑΟΚ θα δώσει νέο φιλικό, αυτή τη φορά απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024